Међународни стручно-научни скуп “Водовод и канализација” 2017.

Под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја од 10. до 13.октобра 2017. године, у Крагујевцу је у организацији Савеза инжењера и техничара Србије одржан Међународни стручно-научни скуп ” Водовод и канализација” 2017.

Циљ скупа је био да се низом научних и стручних радова пружи допринос трансферу знања, информисању, примени савремених достигнућа и решења, унапреди научно – истраживачки и развојни рад а тиме допринесе и квалитативном напретку пословања предузећа водовода и канализације. Један од суорганизатора  био је и ” Београдски водовод и канализација”.

Домаћин овог угледног међународног скупа био је крагујевачки “Водовод и канализација” који се учесницима скупа представио пригодном презентацијом у среду 11. октобра 2017. године. У раду скупа као предавачи учествовали су и стручњаци крагујевачког Водовода. На отварању госте је поздравио Небојша Јаковљевић, директор ЈКП ” Водовод и канализација” Крагујевац, члан Организационог одбора скупа као и председник Скуштине Савеза инжењера и техничара Србије.

У Оквиру пратећег програма у петак, 13. октобра, учесници су обишли и Постројење за пречишћавање воде крагујевачког водовода. Скуп је посетио и пригодним говором поздравио учеснике и Министар у Влади РС, Горан Триван.

Скуп је успешно завршен 13. октобра 2017. године

 

 

 
 
 

 Број посета: 532